08.05.2017  |  Branchenyt

Den Danske Supply Chain Konference nærmer sig

Torsdag d. 1. juni løber årets udgave af Den Danske Supply Chain Konference af stablen i København. Med en hovedtaler i verdensklasse, prisuddeling og masser af videndeling, netværk og inspiration på dagsordenen, bliver det endnu en god event, lover arrangøren.

For 24. år i træk byder effektivitet.dk i år inden for til Den Danske Supply Chain Konference, der igen i år bliver afholdt på AaU i København, denne gang torsdag d. 1. juni. Årets program byder på adskillige oplæg og netværksmuligheder, foruden naturligvis uddelingen af Den Danske Supply Chain Pris.

Læs også: Det magiske balancepunkt mellem vækst og profit

På den måde er der igen lagt op til en god og inspirerende dag, lover arrangøren.

”Vi glæder os meget. Det er flot, at den her konference har fundet sted så mange år i træk, og mængden af fagfolk, der vender tilbage år efter år, kombineret de mange nye ansigter, vi også altid ser, viser hvor højt prioriteret konferencen er”, siger formand for effektivitet.dk, Lars Villads Krogh.

Anerkendelse af supply chains stigende betydning
Hovedtaler på konferencen er professor Peter Hines fra Shingo Institute, og han får selskab af topfolk fra bl.a. Ericsson, MAN D&T og Relation Technologies.

Derudover skal der uddeles endnu en udgave af Den Danske Supply Chain Pris, der gives for en ekstraordinær indsats i arbejdet med Supply Chain Management. Prisen overrækkes denne gang af branchedirektør i DI Transport, Michael Svane, og er i sig selv et vidnesbyrd om industriens betydning.

Læs også: SCM-talenter skal være tværfaglige

”Supply Chain Prisen er i mine øjne en anerkendelse af selvfølgelig den vindende virksomhed, men bestemt også af branchen som helhed, og en blåstempling af den indflydelse, supply chain har fået de seneste år. Se bare på Lego, der har ansat en topchef med scm-baggrund”, siger Lars Villads Krogh med et glimt i øjet.

Meld dig til konferencen her.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere