14.04.2008  |  Strategi & ledelse

Datafangst på levende dyr

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu introducerer Kopenhagen Fur avlerne for en ny generation af håndterminaler, der kan tåle forholdene i dansk landbrug.

PCSYS skal nu levere håndterminaler fra Intermec Technologies. PCSYS skal samtidig programmere den nødvendige brugerflade, så avlerne nemt og hurtigt kan indsamle data og har adgang til den nødvendige information.
Foruden en række trådløse muligheder indeholder Intermec-terminalerne også en stregkodescanner, som sikrer entydig identifikation af det enkelte dyr. Denne identifikation indgår i fodersystemet og betyder ligeledes en kolossal effektivisering ved indsamling af data til avlssystemet.
Til forskel fra de traditionelle PDA’er har de nye terminaler også et numerisk tastatur, der kan benyttes med handsker på, og en langt større skærm til visning af information, hvilket øger brugsværdien i den travle hverdag ude hos avlerne. –JG

Tags: , PCSYS A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere