23.02.2017  |  Lager & distribution

Dansk fragtfirma vil konkurrere med Amazon og eBay

Den danske virksomhed ShopUSA kan både hurtigere og billigere end de amerikanske netkæmper fragte danskernes køb hjem fra den anden side af Atlanten, siger firmaets adm. direktør Michael Brønnum Boye.

Det danske logistikfirma ShopUSA vil tilbyde danske e-shoppere på amerikanske hjemmesider hurtigere fragt til billigere penge.

Læs også: E-handel i Kina boomer

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men stifter og adm. direktør i virksomheden, Michael Brønnum Boye, siger, at virksomheden har en trumf i ærmet; en styrke, som de store virksomheders logistik ikke kan hamle op med:

”Det ligger lige til højrebenet for os at tappe ind i det salg, som Amazon, eBay og Wal-Mart har til de danske forbrugere. Vi kan nemlig noget, de ikke kan, og det er at fragte varerne hjem til Danmark hurtigere og billigere end de aftaler, de har med deres leverandører”, siger Michael Brønnum Boye. Han uddyber:

”En del af hemmeligheden ligger blandt andet i, at vi fragter varerne hjem fra USA med eget fly og at vi kan indfortolde flere varer på én gang. Det betyder, at vi kan fordele toldgebyret ud på flere kunder i stedet for, at alle og enhver bliver pålagt selv at betale det”.

For at gøre forretningen endnu mere konkurrencedygtig har ShopUSA netop sat fragtraterne ned. Derudover holder virksomheden styr på samtlige varer, der skal fragtes, på et lagerhotel i Virginia.

Strukturen betyder, at ShopUSA ved præcist hvad der er i de enkelte pakker, når flyet lander i Kastrup Lufthavn. Det gør, at den sidste del af fragten bliver gennemført hurtigere, og at pakkerne kommer hurtigere ud til kunderne.  

Læs også: Amazon vil skabe 15.000 nye job i Europa i år

ShopUSA har fragtet varer fra USA til Danmark siden 2007 og har i dag mere end 123.000 brugere.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere