15.10.2018  |  Lager & distribution

Dansk e-butik tilbyder varelevering samme dag

Coolshop opruster til konkurrence med de fysiske butikker og de udenlandske webshops med same day delivery.

Den danske internetbutik Coolshop lancerer et nyt koncept, same day delivery, hvor kunderne får leveret deres vare samme dag i landets største byer; København, Århus, Aalborg og Odense. Hermed udligner de konkurrencen til de fysiske butikker, ved at kunderne ikke længere skal vente flere dage på at få deres vare.

Læs også: Vækst i europæisk e-handel skaber muligheder i for danske net-virksomheder

Coolshop, der er medejer af fragtportalen Coolrunner, har indgået et samarbejde med distributionsfirmaet DAO365. Det er dette samarbejde der gør samme-dagsleveringen mulig. Coolrunner og DAO365 tilbyder lignende leveringskoncept til andre danske e-butikker, hvilket øger konkurrencen i forhold til udenlandske webbutikker.

”Flertallet af danskerne foretrækker at få leveret pakkerne direkte til døren, og når vi samtidig indfører same day delivery, er vi på vej ind i en helt ny æra for køb og levering af pakker over nettet,” siger Jacob Risgaard, medejer af og marketingdirektør i Coolshop.

Konkurrencepræget marked
Danskerne bruger i stigende grad udenlandske e-butikker, og derfor er same day delivery-konceptet med til at skærpe de danske e-butikkers konkurrenceevne i et marked, der er præget af stor konkurrence.

”Vi ved, at danskerne sætter meget stor pris på hurtig og effektiv levering, og hvis vi kan kombinere det med tilfredsstillelsen ved at kunne åbne pakken derhjemme samme dag, som den er bestilt over nettet, er vi nået rigtig langt. Same day delivery-konceptet er til stor gavn, både for e-butikkerne og for kunderne, og derfor forventer vi os meget af dette tiltag,” mener Jacob Risgaard.

Læs også: Nordens største logistikanlæg inden for e-handel

Coolrunner scanner markedet for de billigste og hurtigste fragtmuligheder for pakker op til 20 kg, og derudfra kan privatpersoner, virksomheder og e-butikker sende pakker med DAO365, der har mere en 140 millioner leveringer om året.

- SN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere