25.09.2018  |  Lager & distribution

Nordens største logistikanlæg inden for e-handel

Børne- og babywebshoppen Jollyroom udvider med køb af lager på størrelse med fire fodboldbaner i Gøteborg.

E-handelsvirksomheden Jollyroom, der handler med børne- og babyting, har underskrevet en kontrakt med ejendomsselskabet Castellum på et nyt 20.400 kvm lager i Gøteborg. Samlet set har Jollyroom nu Nordens største logistikanlæg inden for e-handel, med 65.000 kvadratmeter, skriver de i en pressemeddelelse.

”65.000 kvm muliggør vores fortsat kraftige tilvækst inden for børne- og babybranchen. Vi kommer til både at starte og fortsætte med at have et stort varelager under hele julehandlen – noget som vi ved giver gode salgsresultater,” siger Cecilia Olsson, logistikchef hos Jollyroom.

Læs også: PostNord og Stadium automatiserer e-handelslager

Jollyrooms grundlægger og hovedejer, Ole Sauar, mener, at det nye lager er godt placeret centralt i Gøteborgs havn.

”Vores nye lager har Sveriges bedste beliggenhed rent logistisk - med fantastisk forbindelse til alle storbyer i Norden. Hensigten med bygningen er at reducere leveringstiderne og udvikle automatisk håndtering af småt og mellemstort gods,” siger Ole Sauar.

På den store skala
Det er ejendomsvirksomheden Castellum, der står bag den nye lagerbygning.

”Kontrakten med Jollyroom er en af de største logistikudlejninger i Sverige i år, hvilket viser det øgede behov for lagerlokaler inden for e-handel. Det er en fornøjelse at hjælpe Jollyroom med at fortsætte væksten i vores ejendomme og på den måde forøge vores samarbejde,” siger Mariette Hilmersson, Adm. Direktør Region Vest i Castellum.

Alt i alt lejer Jollyroom nu 43.000 kvm af Castellum og Ole Sauar er også glad for samarbejdet.

”Castellum har været en solid partner på ejendomme og har bidraget til en kraftig og lønsom vækst i vores virksomhed på trods af den hårde konkurrence,” siger grundlæggeren.

Yderligere lagerplads i fremtiden
Jollyrooms nye lagerbygning er designet til at opfylde miljøkriterier som bl.a. lavt energiforbrug, luftkvalitet og fugtsikkerhed, lyder det fra logistikchefen Cecilia Olsson.

”Vi er stolte over at flytte ind i en bygning, som er så optimal for både medarbejdere og miljøet,” siger hun.

Læs også: Reoler til både lager og butik

I fremtiden spår virksomheden stor vækst og regner derfor stærk med, at de kommer til at få brug for mere lagerplads, lyder det fra Ole Sauar.

”De kommende 5 år vil vi se en fortsat stor udvikling i overgangen fra fysiske butikker til webhandel, hvorfor vi i fremtiden vil tegne endnu flere aftaler tæt ved havnen. Dette er for at imødekomme fremtiden med den rette kapacitet og nå vores mål, der lyder, at vi skal opnå den største tilvækst online på det nordiske marked inden for barn- og babyprodukter,” siger han.

- SN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere