09.10.2013  |  Lager & distribution

Dachser udvider i Sverige

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med bygningen af en ny terminal i Göteborg udvider Dachser sine aktiviteter i Skandinavien.

Den tyskejede stykgodstransportør Dachser satser på at vækste yderligere i Skandinavien. Derfor er virksomheden gået i gang med at opføre en ny 2.600 kvadratmeter stor terminal i Göteborg.    

Læs også: Dachser åbner lager i Shanghai

Terminalen, der efter planen skal stå færdig i sommeren 2014, kommer til at ligge tæt på E6 og E20 i Göteborg, der er et af Sveriges mest betydningsfulde logistikknudepunkter.

Byggeriet vil omfatte en 1.750 kvadratmeter stor omlastningshal med 15 porte samt 850 kvadratmeter kontorlokaler, oplyser Dachser i en pressemeddelelse.

Ifølge Dachser Nordics ordførende direktør Finn Skovbo Pedersen er terminalbyggeriet et led i planen om at udvide hele Dachsers europæiske logistiknetværk.  

Om Dachser

Dachser beskæftiger 24.650 medarbejdere i 347 filialer verden over.

I Skandinavien har Dachser otte kontorer og 365 medarbejdere.

Læs også: Dachser åbner ny filial i Oslo

”I forhold til de øvrige spillere på markedet har vi et stærkt og ensartet netværk, og vi kører det samme it-system over hele Europa. Det gør, at vi over for kunderne kan tilbyde en meget transparent løsning”, siger Finn Skovbo Pedersen til Shippingwatch.

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere