08.04.2019  |  IT

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Konceptet kaldes ”Evergreen ERP”. Og du kender det faktisk allerede. Eksempelvis når din computer beder dig om at opdatere den version af et system du kører på. Hvad enten det er din Chrome-browser, din Windows-version eller noget tredje. Det gør man for at forbedre systemets performance, når der løbende kommer nye teknologier eller rettelser af softwarefejl.

Dette koncept er nu kommet til Microsoft Dynamics 365. Fra 1. april 2019 blev det obligatorisk at alle kunder på Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations modtager månedlige softwareopdateringer til deres ERP-system. Mens det tidligere kun har været i april og oktober, udruller Microsoft nu opdateringerne hver måned.

SÅDAN FOREGÅR DET

De månedlige opdateringer bliver automatisk udrullet til dit ERP-system. Du kan imidlertid få mulighed for at udskyde en opdatering, men ikke mere end maksimalt 3 måneder ad gangen.

Du kan se mere om de konkrete regler for serviceopdateringerne og hvordan du forbereder dig her.

HVAD BETYDER DET?

Når Microsoft vælger dette, betyder det en intensivering i funktionalitet.

Kort sagt: Det er en fordel for dig som bruger.

Det betyder nemlig, at funktionaliteten kontinuerligt bliver forbedret hver måned, fremfor at du skal vente et halvt år til at Microsoft forbedrer systemet eller retter softwarefejl.

Det giver dig blandt andet:

√ Forbedret sikkerhed – udviklingen sker hurtigt, og en hurtig reaktion er dit forsvar over for cyberangreb og lignende sikkerhedsbrister

√ En højere evne til at kunne leve op til dine kunders skiftende behov, ved at have adgang til nye features og funktioner

√ Mindre arbejde spildt på ineffektiv software – der i sidste betyder flere kroner på bundlinjen

Vi kunne fortælle dig hvor meget du skulle forberede dig og teste. Det er imidlertid ikke dét denne artikel er til for. Vi ønsker ikke at skræmme dig, men blot lade dig vide hvilke muligheder det giver og hvad det betyder for dig.

For det er det: En mulighed for dig. Det vil give dig bedre brugeroplevelser, og selvom der kan være arbejdet forbundet med det, så er det i sidste ende en fordel.

Det tvinger dig samtidig til konstant at holde dit system opdateret og ikke lade det blive forældet – du har simpelthen ikke noget valg.

Og vi kender alle sammen konsekvenserne af et forældet ERP-system, men det sker alligevel i mange virksomheder. Hvis du er i tvivl om hvad vi mener, kan du læse mere lige her.

Tags: Datacon A/S

Mere fra Datacon A/S

Datacon A/S

www.datacon.dk

Datacon er en dansk ERP-partner, som udvikler løsninger der giver overblik og øget værdi for din virksomhed. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987. Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er endvidere et udtr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere