11.07.2018  |  Lager & distribution

Case: Constructor's pallereoler holder orden på Biltema's lager

Indhold fra partner Hvad er dette?

Biltema er meget stolte af deres omdømme som leverandør af kvalitetsprodukter. De udfører omfattende testprogrammer, hvor produkter analyseres og kontrolleres før og mens de er i sortimentet. Disse højde standarder omfatter også alle underleverandører.

Efter at have bestået en kvalitetstest for at få jobbet med at levere lagerreoler til Biltema’s nye distributionscenter, tog Constructor teamet fat på arbejdet med at optimere lagerkapaciteten. Den tilgængelige plads var stor: 50 000 kvm - det samme som 6 fodboldbaner. Men selv med så meget plads og så mange varenr. var der behov for en nøje konfiguration for at opnå maksimal effektivitet.

Det første krav var at forstærke gulvet for at kunne modstå belastningen fra 60 gaffeltrucks, der dagligt tilbagelægger 8 km. Da dette job var udført, blev 116.000 pallepladser i en højde af 10,5m installeret. Constructor anbefalede en ren pallereol-installation med Constructor P90 Pallereol udstyret med forskelligt sikkerhedstilbehør som vertikalt pallestop, stigebensbeskytter, truckværn og nethylder.

Læs hele casen her

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere