13.11.2018  |  Lager & distribution

Chr. Hansen fik styr på emballagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheden Chr. Hansen slog to fluer med et smæk med lagerreoler fra Constructor Danmark. Både håndtering og sikkerhed blev optimeret.

Chr. Hansen blev grundlagt i 1874 i København af den danske farmaceut Christian D.A. Hansen. Virksomheden beskæftiger 2.300 ansatte fordelt over 30 lande. Chr. Hansen udvikler naturlige ingredienser til fødevare-, nærings- og landbrugsindustrien samt den farmaceutiske industri.

Constructor har leveret dybdestablingsreoler og pushback reoler til Chr. Hansens lagre.

Dybdestabling er specielt velegnet til lagring af store mængder af samme varetype, hvilket er tilfældet på emballagelageret.

Push back reolerne anvendes på kølelageret hvor firmaet opbevarer de vigtige enzymer.

"Vi har fået bedre styr på vores emballagelager med en lettere håndtering af disse. Før stod varerne spredt på forskellige lokaltioner. De er nu blevet samlet et sted med en tidsbesparelse i håndteringen til følge. Desuden har der været en sikkerhedsproblematik, der er blevet løst ved at varerne nu står sikkert og forsvarligt", fortæller lagerchef Torben Jørgensen fra Chr. Hansen.

Læs mere om dybdestabling her

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere