01.03.2023  |  Strategi & ledelse

CFO guiden 2023 er klar

Indhold fra partner Hvad er dette?

I nogle virksomheder interesserer CFO'er og andre ledere sig ikke for, hvilke CAD- og PLM-løsninger, der vælges til virksomheden. Og nogle kan endda helt fravælge en PLM-løsning. Så her er 2023-guiden til økonomidirektører i produktionsvirksomheder.

I nogle virksomheder interesserer CFO'er og andre ledere sig ikke for, hvilke CAD- og PLM-løsninger, der vælges til virksomheden. Og nogle kan endda helt fravælge en PLM-løsning. Men det er langt fra kun udviklingsafdelingen, der vinder, når en virksomhed investerer i PLM. Og ikke alle løsninger er ens.

Det er langt fra kun udviklingsafdelingen, der vinder, når en virksomhed investerer i PLM.

Derfor har vi lavet en guide til økonomidirektører i produktionsvirksomheder. Guiden fortæller dig, hvorfor du skal være opmærksom på mulighederne med PLM.


Ikke alle økonomidirektører ved det. Måske gør du? Se med i denne guide, der fortæller dig, hvorfor din produktionsvirksomhed bør udnytte mulighederne i PLM software.

Tilgå dit eksemplar af CFO-guiden her > 

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere