20.09.2022  |  IT

Business Intelligence: Det hemmelige våben til omkostningsbesparelser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du spare omkostninger, men har du brug for nogle lidt andre værktøjer end blot din mavefornemmelse? Med et rapporteringsværktøj kan du hurtigt få indsigt i hele din virksomhed, og finde ud af, hvor du kan spare på dine omkostninger.

For virksomheder er det vigtigt, altid at have et overblik over de indtægter der kommer ind i virksomheden, og de udgifter der løber ud af virksomheden. Det er derfor også vigtigt, at der ind i mellem tages stilling til, hvordan omkostningerne kan reduceres. Men hvordan beslutter du dig for, hvad der skal spares på?

For at træffe disse beslutninger har du formentlig brug for andre værktøjer end blot dit instinkt eller din mavefornemmelse. Et mere pålideligt og argumentarbart grundlag er at bruge data og den indsigt, der findes i dine forretningssystemer.

Problemet er ikke længere mangel på data, men derimod mangel på overblik og indsigt i data. At visualisere eller give indsigt i data er ofte en teknisk, tidskrævende opgave, der udskydes til fordel for daglige driftsopgaver. Data er ofte meget fragmenterede i forskellige systemer – ERP, Excel-filer, planlægningsværktøjer osv. – og det gør det ikke just nemmere at få det rette overblik.

I denne artikel giver vi yderligere indsigt i, hvordan du kan bruge Business Intelligence til omkostningsbesparelse - inkl. 3 helt konkrete eksempler.

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere