25.01.2023  |  SCM 4.0

Brug AR til at skabe en bedre brugeroplevelse på tværs af virksomheden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forestil dig, hvordan sikkerheden kan forbedres eller hvordan dine CAD modeller kommer til live på lageret, når der anvendes Augmented Reality. Med et lag af data ovenpå virkeligheden, bliver det enkelt at visualisere kommende installationer og træninger.

Med Augmented Reality kan du lægge et lag af informationer oven på det billede du ser af virkeligheden. Det kan være i form af tekst eller grafik, men det kan også være 3D-modeller, som du genanvender i en ny sammenhæng.

Rent praktisk bruger du telefon, tablet eller briller (smart glasses) til at betragte virkeligheden via kameraet, men med et overlejret lag af digitale elementer - lige fra menuer til 3D modeller eller anden video.

Anvendelsesmulighederne af dette er mange. Lige fra design reviews, hvor deltagerne selv kan gå rundt i den nybyggede fabrik eller lager, hvor maskinerne endnu kun eksisterer som 3D-modeller - til vejledning i gennemgangen af komplekse procedurer i forbindelse med f.eks. oplæring eller driftsstop på et anlæg eller en maskine. 

Det bedste af det hele er, at alle data samles i det samme system - så dine CAD tegninger, taler sammen med dine kundedata og dine sikkerhedsprocedurer mv. 

Se, hvordan en investering i AR på tværs af organisationen, giver værdi overalt >

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere