05.12.2019  |  Strategi & ledelse

Boost din viden med Danmarks førende indenfor Supply Chain den 10.-11. juni i samarbejde med Move Supply Chain og Effektivitet.dk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Messe C i Fredericia sætter rammen for messen/udstillingen og Den Danske Supply Chain konference hvor agendaen er stærkt fagligt indhold, netværk og masser af inspiration.

Vi ser på Digital Supply Chain, herunder virksomhedens værdikæder, som følge af den digitale omstilling, hvor én af de store gamechangere er B2B e-handel, så hvad der skal til for at imødekomme den digitale adfærd?
Hør også om bæredygtighed, Blockchain i øjenhøjde som finder anvendelse i stort set alle hjørner af erhvervslivet, og kan nye cirkulære økonomier og forbrugsmønstre ændre vores nuværende måde at handle på plus meget mere.Moderne Supply Chain teknologi kan opleves i udstillingsområdet f.eks. frontrunners som AI, Industri 4.0, Data Management, optimeringssystemer og andre Deep-Learning platforme til brug for optimering af forecast, omkostninger og cash flow. VIA University College i Horsens præsenterer deres ’lille fabrik’ som forarbejder mobilcovers, hvor man kan observere de forskellige processer i værdikæden samt mange andre videns- og uddannelsesinstitutioner. Der vil også være fokus på teknologi og metoder til styring af overgangen mellem produktions-handels-logistik og transportlogistik.

Vil du have en stand – og være med til at inspirerer de besøgende på MOVE Supply Chain 2020, så læs mere på www.movesupplychain.dk eller kontakt Jannie Møller på telefon 2159 0006.


MOVE 2020 finder sted i MESSE C Fredericia den 10.-11. juni 2020 https://www.movesupplychain.dk/ samt

https://effektivitet.dk/

  • YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Projektleder Jørgen Kronborg, MESSE C, tlf: 27 77 00 44, mail: jk@messec.dk

Den Danske Supply Chain Konference 2020 kontakt effektivitet.dk https://effektivitet.dk/

Stine Høegh, +45 7022 0004 e-mail: stine@effektivitet.dk

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere