Axacon

www.axacon.dk

Branche/Sektor:

Konsulentvirksomhed, Leverandørintegration, EDI, Målstyring, planlægning + BI (Business Intelligence), WMS + it til lageroptimering

Om

LAGERSTYRING DER BETALER SIG

- Har du brug for et effektivt lagerstyringssystem, der på en let og overskuelig måde optimerer dit lager til stor hjælp for dine medarbejdere og din pengepung?

Med Axacon lagerstyring, får du løsninger indenfor lager og logistik, der kan ses på din bundlinje. Vi hjælper med udvikling, i…

Læs mere  

Om

LAGERSTYRING DER BETALER SIG

- Har du brug for et effektivt lagerstyringssystem, der på en let og overskuelig måde optimerer dit lager til stor hjælp for dine medarbejdere og din pengepung?

Med Axacon lagerstyring, får du løsninger indenfor lager og logistik, der kan ses på din bundlinje. Vi hjælper med udvikling, implementering og drift af lagerstyringssystemer, uanset branche og størrelse. Vi kan levere løsningen, der er tilpasset dit unikke lager. Vi har ekspertise og specialister med mange års erfaring inden for lagerlogistik, hvilket gør, at vores lagerstyringssystem er i verdensklasse.

Kontaktpersoner

Bo Buerkal Nielsen

WMS Business Specialist

Ulrik Gavlshøj Petersen

Adm. Direktør & Medejer

Jobs

Axacon søger en Customer Service Manager

Du skal være med til at løfte hele forretningsområdet og samarbejdet omkring customer relations i en rolle, der kombinerer key account management og forretningsudvikling.

Frist: Snarest muligt Jylland

Navnenyt

Events

Konference 05 Mar 2020

Vi giver dig Supply Chain Experience Day 2020

Deltag i årets Supply Chain Experience Day og hør andre virksomheders praktiske erfaringer med de nyeste teknologier, som du har brug for til at digitalisere og transformere din Supply Chain.

12:00-16:30 NORMANSVEJ 1, DK-8920, RANDERS

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere