21.09.2015  |  Branchenyt

Automatiske snekæder klar til terminaltraktorer

VBG Group Sales er klar med automatiske snekæder til terminaltraktorer. De gør det lettere at sikre, at den daglige drift fortsætter trods sne, frost og slud.

Vinteren er på vej og det kan betyde udfordringer for et bredt udsnit af logistikvirksomheder, der oplever problemer med terminaltraktorer i frosten. Det er der nu råd for, efter at virksomheden VBG Group Sales har lanceret snekædesystemet Onspot, der med Automatic Traction Control (ATC) øger fremkommelighed i vintervejr. 

Læs også: Kraftig vækst i vente for det globale industrirobotmarked

”Med automatiske snekæder undgår chaufføren risici, bekymringer, problemer og stress ved vinterkørsel. Når Onspot aktiveres, positionerer systemet snekæderne under baghjulene. Det forbedrer friktionen og resulterer i omgående forbedret vejgreb og fremkommelighed," siger Per Mikkelsen, administrerende direktør for VBG Group Sales A/S, som leverer systemet i Danmark.

Og ifølge virksomheden skulle det være en smal sag at administrere kørslen med den nyeste version af snekædeprogrammet Onspot.

Læs også:  UPS udvider jernbanefragten mellem Kina og Europa

”Lufttilslutningerne er beskyttet og placeret samme sted for nem installation og en reduceret risiko for skader, og systemet er kompatibelt med beslag og hjul fra den tidligere generation. Desuden er den nye generation af Onspot kortere, så kædehjulet kan placeres bag cylinderen i parkeret position. I sidste ende betyder det lavere levetidsomkostninger”, fastslår Per Mikkelsen.

Virksomheden melder om øget salg og interesse for snekæderne.

-JPN 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere