22.08.2022  |  Planlægning

Arbejder du med Supply Chain? Hvis JA vil vi gerne invitere dig til Commerce Excellence 2022!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Commerce Excellence er en inspirationsspækket heldagskonference, der i år dykker ned i samspillet mellem temaerne bæredygtighed, automatisering og arbejdsmarkedet – emner som tapper direkte ind i det ekstremt høje fokus på Supply Chain.

I år er vi så heldige at præsentere Christian Arnstedt fra Blazar Capital, Frederik Kulager fra Zetland, Philip Schröder fra Aarhus Universitet, Brian Mikkelsen fra Dansk Erhverv og Tina Søgaard fra Ecooking m.fl. som årets talere!

Der er altså garanti for en helt fantastisk dag med vidensdeling, fuld forplejning og networking. Så hvad venter du på – det må du simpelthen ikke gå glip af!

Få fat i din billet her: www.commerce-excellence.net og tag en kollega med på dagen – køb 3 billetter og få den ene gratis.

Vi ses i Turbinehallen Aarhus den 8. september!

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere