05.11.2020  |  Branchenyt

Case: Apport WMS leveret til 3 ud af 13 afdelinger hos Servicegrossistene

Indhold fra partner Hvad er dette?

Idriftsættelse hos Servicegrossistene afdeling EuroSupply.

Vidste du, at vi i oktober var på besøg i Norge?

Vi har nemlig idriftsat vores lagerstyringssystem i afdelingen EuroSupply hos Servicegrossistene.


Og det er gået over al forventning. EuroSupply har nu et WMS der tillader højere fleksibilitet, effektivitet og bedre varekontrol.
 

Vi havde derfor en mand oppe ved EuroSupply, og et team klar hjemme fra kontoret, så selve idriftsættelsen forløb gnidningsløst.  
 

EuroSupply, der tilbyder levering og service indenfor maritim og offshore, er 3. afdeling ud af de 13. afdelinger hos Servicegrossistene, der har gennemgået skiftet over til Apport WMS. Allerede om kort tid er vi klar igen til næste idriftsættelse af en afdeling hos Service Grossistene, så vi er meget spændte.
 

Lagerstyringssystemet har været igennem en længere proces, så det kunne tilpasses bedst muligt til Servicegrossistene og deres afdelinger. Og der er tilmed lavet konfigurationsmuligheder der giver den enkelte afdeling ændringsmuligheder. 
 

Læs mere her om, hvordan WMS skaber lageroptimering: https://apportsystems.com/apport-wms/

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere