06.06.2019  |  Branchenyt

Apport tordner frem i Norge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Servicegrossistene AS i Norge har valgt at udskifte deres eksisterende WMS løsning med Apport WMS

Efter en lang udvælgelsesproces er valget faldet på danske Apport, som har stor erfaring med netop FMCG (Fast Moving Consumer Goods) branchen, og løsningen skal udrulles til 13 grossister over det næste halvandet års tid.

Løsningen skal dække alle funktioner på lagrene.  

”Servicegrossistene har etter en grundig utvelgelsesprosess valgt Apport Systems AS som sin fremtidige WMS leverandør. Apport Systems AS fremstår fremoverlente, tilpasningsdyktige, fremtidsrettede og har i tillegg gode referanser fra andre medlemmer i European Catering Distributors (www.ecd.eu) som Servicegrossistene AS er en del av”, sier administrerende direktør Jan van der Burg i Servicegrossistene AS.

”Vi er utroligt stolte over, at så stor en virksomhed har valgt vores firma, som deres fremtidige WMS sparringspartner. Vi har stor erfaring med netop den branche, som Servicegrossistene AS befinder sig i, og vi glæder os til fremover at kunne sparre med dem omkring deres fremtidige logistikudfordringer”, udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.

Ønsker du at vide mere om Servicegrossistene AS kan du læse mere her

Ønsker du at vide mere om Apport kan du læse mere her

Har du yderligere spørgsmål til denne pressemeddelelse, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Asger Sandberg Petersen på +45 4177 3550 eller på asp@apportsystems.com.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere