01.08.2019  |  Lager & distribution

Amazon bygger to nye lagerbygninger i USA

To nye 700.000 kvadratmeter store robotlagerbygninger i Ohio skal skabe 2.500 fuldtidsjob, lyder det fra Amazon.

Amazon har annonceret planer om at bygge to nye lagerbygninger i Ohio i USA, der tilsammen skal skabe 2.500 fuldtidsjob.

Læs også: Amazon-medarbejdere gik igen i strejke op til en højtid

”Ohio har været et godt sted at gøre forretninger, betjene kunder og skabe job; som et resultat er vi glade for at udvikle to avancerede opfyldelsescentre i Akron og Rossford. Vi er glade for at forøge vores team i Buckeye-staten, som nu inkluderer mere end 8.500 Amazonere, og være en del af det større Ohio-samfund”, siger Alicia Boler Davis, Amazons vicepræsident for Global Customer Fulfillment.

Læs også: Opførelsen af ny DSV-logistikhub i Hedehusene tager form

De nye lagerbygninger, der skal udstyres med robotteknologi fra Amazon robotics, bliver hver på 700.000 kvadratmeter. De skal bruges til at håndtere, pakke og transportere små produkter som bøger, elektronik og legetøj.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere