17.03.2020  |  Strategi & ledelse

Amazon øger medarbejderstaben og hæver timelønnen

For at holde trit med den øgede vækst grundet coronavirussen, har Amazon erklæret at de åbner op for 100.000 nye positioner og hæver lønnen for timeansatte lagerarbejdere i både USA, Storbritannien og flere steder i det øvrige Europa.

Med aktuelle situation med spredningen af coronavirus oplever Amazon en betydelig stigning i efterspørgslen på bestilling og levering af onlinegigantens varer.

Derfor åbner Amazon op for 100.000 fuld- og deltidsstillinger på sine lagre og fulfillmentcentre på tværs af USA. Tiltaget skal ikke kun imødekomme den stigende efterspørgsel, men også give personer ansat i hotel,- restaurations-, og rejsebranchen mulighed for midlertidig ansættelse indtil de er i stand til at vende tilbage til deres respektive arbejdspladser. 

Læs også: Regeringen fremsætter akutte initiativer for at sikre dagligvareforsyningen

Foruden skabelsen af de 100.000 stillinger tilføjer Amazon yderligere to dollars til de amerikanske ansattes nuværende timeløn på $15, to pund i Storbritannien og to euro i en række europæiske lande frem til udgangen af april.

Dette løber ifølge selskabet op i en samlet investering på over 350 millioner dollars (godt 2,35 mia. kr.) i USA, Europa og Canada.

- HCL

Denne artikel er en del af temaet Coronavirus

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere