11.03.2022  |  Branchenyt

Aalborgensisk væksteventyr: Logimatic IDS og Roima Intelligence slår sig sammen

Logimatic IDS A/S bliver en del af den finske Roima Intelligence gruppe. Logimatic IDS vil hermed danne basis for selskabet Roima Denmark, og sammen vil de to virksomheder opnå en nordeuropæisk førerposition som leverandør af softwareløsninger til logistik og Supply Chain.

Logimatic IDS A/S blev grundlagt i 1997 og er en dansk specialist i lagerstyringssoftware (WMS), der betjener detail-, engros- og produktionsvirksomheder samt hospitaler og hoteller.

Med opkøbet vil Logimatic’s softwaresystemer og ekspertise supplere Roimas software- og produktpalette: Begge virksomheder styrker deres kunder i at opnå bæredygtige resultater gennem digitalisering ved at optimere og automatisere deres processer.  

”Vi ser frem til nye muligheder, hvor vi sammen med Roima kan udvide og accelerere væksten yderligere. Vores løsninger komplementerer hinanden godt, både hvad angår funktionalitet og teknologi, hvilket giver vores kunder adgang til et endnu bredere udvalg af integrerede løsninger”, fortæller Logimatic IDS’ administrerende direktør og kommende direktør for Roima Denmark, Karsten Bangshaab.  

Siden etableringen i 2014 har Roima fulgt en kontinuerlig vækstplan og er nu sammen med Logimatic IDS et af de største uafhængige industrielle softwarehuse i Norden med tæt på 40 millioner euro i omsætning. I dag betjener Roima over 300 kunder og hjælper med at øge deres konkurrenceevne gennem mere effektiv drift og bedre kvalitet.

Læs også: Mærsks næste opkøb: amerikanske Pilot Freight Services

Den nye afdeling med lokal tilstedeværelse i Danmark er et vigtigt skridt i Roimas ekspansion i Nordeuropa. Ved at forene kræfterne kan Roima og Logimatic IDS tilbyde kunderne adgang til logistik- og produktionssoftware, som er unikke på europæisk plan.  

”Vores ambition er at blive Nordeuropas førende leverandør af software til styring af logistik og Supply Chain. I dag er vi godt etableret i Finland og i Sverige. Med LOGIA, der er udbredt i Danmark og Norge, kan vi opnå stor synergi både produktmæssigt og markedsmæssigt til fordel for vores kunder”, fastslår Roimas CEO Markus Kalalahti. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere