17.09.2021  |  IT

9altitudes vokser i Danmark, og byder Econocap velkommen i familien

Indhold fra partner Hvad er dette?

9altitudes styrker sin position i Danmark, og tilføjer Econocap Danmark til gruppen, som i Danmark indtil videre også omfatter Bredana Solutions og Optimate.

Væksten vil fortsætte i Danmark

Danmark er et vækstmarked for 9altitudes. Samarbejdet med Econocap Danmark passer perfekt ind i gruppens strategi om både at kombinere arbejdet med Microsoft Dynamics 365 platformen med PTC's løsninger indenfor især CAD, PLM og IoT. Dette gør nemlig, at vi som gruppe kan komme med et endnu stærkere tilbud til vores kunder.


”Vores konsulenter har alle arbejdet i industrien, så de forstår hvad vores kunder taler om, og kan derfor sikre forretningsværdien fra deres anvendelse af PTC software og services", siger Bo Rixen, Direktør i Econocap.

Med det nye familiemedlem er 9altitudes nu +150 medarbejdere i Danmark.

Den rette teknologi på det rigtige sted

Econocap arbejder bl.a. med Product Lifecycle Management (PLM), Computer Aided Drafting (CAD), Industrielle IoT løsninger m.v. Det er et godt supplement til de eksisterende tilbud i 9altitudes Danmark, idet vi fremover kan trække på hinandens kompetencer og lave stærke integrationer mellem de forskellige løsninger.

”For os handler det hele om tillid, et delt mål og en fælles værdi – at forstå kundens forretning 100% og dermed sikre en succesfuld implementering af opgaven. Det er dét der skaber resultater. og tilføjer værdi til kundens organisation”, siger René J. Frøkjær CEO for 9altitudes danske aktiviteter - herunder Bredana Solutions og Optimate.

Læs mere om, hvordan 9altitudes aktiviteterne kan supportere digitaliseringen i din forretning >

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Med over 30 års ekspertise fra branchen, optimerer og digitaliserer vi arbejdsgange og processer med Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), Sales & Marketing (CRM) og Field Service. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår din forretning - og derfor er mange af vores konsulenter hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere