04.08.2020  |  Branchenyt

”I er en stor virksomhed – drukner jeg i mængden?”

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du en webshop? Og vokser du hurtigere, end du til tider kan følge med. Vi er sikre på, vi har løsningen til dig. Hos DKI Logistics A/S har vi nemlig automatiseret pluk-og-pak processen.

Mindre besvær for dig og mere tilfredse kunder.
Det er essensen af, hvad du som webshop-ejer får ud af at samarbejde med DKI Logistics A/S om lagerhotel og lagerhåndtering. For vi håndterer enkelt og effektivt dit lager og sørger for at sende ordrerne hurtigt og sikkert til dine kunder.
Vi tilbyder dig en webshop-løsning, der håndterer og transporterer varer til dine kunder. Det kan være, du leverer på daglig basis til dine forhandlere inden for smykker, kosmetik eller mode. Eller måske skal du have pakket mange mindre forsendelser til modtagere af reservedele, VVS-varer eller el-varer.
Vores medarbejdere, der arbejder med webshops og lager, beskæftiger sig kun med det område, og det giver dem høj ekspertise i pakning og emballering af forskellige varer.
Ordrer fra vores kunders webshops, overføres elektronisk til vores IT-system på lageret. Herfra plukkes, pakkes og forsendes de bestilte varer.
Vi synes nemlig ikke, der er grund til fordyrende mellemled.
Når varen er pakket og klar, sender vi sms eller e-mail direkte til din modtager-kunde, som får adgang til vores track-and-trace-system.

Læs desuden mere om vores automatiserede kasse-lager her:

 

Ofte stillede spørgsmål:

>> Kan min webshop være for stor eller for lille til, at I vil have mig som kunde?
”Vi har både meget store e-shops og helt små webshops blandt vores kunder. Vi sætter en ære i at håndtere alle korrekt og ordentligt.”

>> I er en stor virksomhed – drukner jeg i mængden?
”Vi har organiseret vores virksomhed anderledes end mange andre i branchen. Vi er nemlig ikke topstyrede. Det betyder, at din personlige kontaktperson har beslutningskompetence.”

>> Følger I med den teknologiske udvikling?
”Vores IT og øvrige teknologiske løsninger er altid fuldt opdaterede og blandt de bedste i branchen.”

>> Hvor sikker er levering fra jer?
”Vi sætter en ære i, at vores leveringssikkerhed er i top.”

>> Kan I håndtere returvarer?
”Ja.”

>> Jeg har et særligt problem – kan I løse det, eller har I kun standardløsninger?
”Vi er her for din skyld. Derfor får du ingen færdigpakkede løsninger hos os. Ethvert samarbejde tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning.”

VIDSTE DU, AT VI OGSÅ TILBYDER:
* Lageropbevaring af paller
* Pick
* Pack 3PL
* Ompakning
* Distribution.

Skal vi også hjælpe dig?
Så kontakt vores salgs- og udviklingschef Jens Christian Dahl.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere