17.12.2020  |  Branchenyt

Øg dit salg med en eCommerce platform til B2B-handel

Indhold fra partner Hvad er dette?

E-handel mellem virksomheder kan være en kompleks affære, især når dine samhandelspartnere benytter sig af forskellige IT-systemer eller mere manuelle løsninger, men nu kan du handle elektronisk med kunder, som ikke er på EDI.

En platform til B2B handel
TrueCommerces eCommerce platform er en platform, der er udviklet specielt til e-handel mellem virksomheder, og den er derfor ikke baseret på den gængse B2C-teknologi, der det er tilfældet med mange andre webshop-løsninger.

Øg dit salg 
Kampagner: Du kan tilbyde skræddersyede kampagner og rabatter til udvalgte kunder – nemt og hurtigt.
Integration: Du kan integrere din eCommerce platform med en række forretningssystemer og markedspladser, samtidig med at du automatiserer strømmen af data mellem systemerne.
Prissætning: Brug dine priser som en del af din strategi. Du kan justere din prissætning, så den appellerer til de enkelte kunders behov.
Skræddersyet information: Du kan tilpasse kataloger, priser, kampagner og indhold til de enkelte kunder i din eCommerce platform. Du kan også sætte individuelle godkendelsesprocesser op.

Læs mere om TrueCommerces eCommerce platform her

TrueCommerce eCommerce-løsning tilyder desuden også integration til Amazon og Shopify. 

Integration til Amazon Seller Central
Med TrueCommerces integration til Amazon gør vi det let og effektivt for dig at sælge på Amazon med minimal manuel indsats.
At sælge på Amazon.com kan give dine produkter større eksponering, hvilket hjælper dig med at øge salget og tiltrække nye kunder til dit brand. For for at få sucess på denne salgskanal, bliver du nødt til at administrere dine Amazon-ordrer effektivt og holde lagerbeholdningen synkroniseret.

Læs mere om TrueCommerces  integration til Amazon her

Integration til Shopify
Med TrueCommerces integration til Shopify skal du ikke længere genindtaste data manuelt til dit forretningssystem og din Shopify webshop.
Det er afgørende at sende ordrer i tide, hvis man vil have køberen til at blive ved med at komme tilbage og anbefale dig til andre. Det betyder, at du bliver nødt til udveksle webshop-ordrer og forsendelsesdata hurtigt med dit forretningssystem. 

Læs mere om TrueCommerce integration til Shopify her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere