09.12.2021  |  Branchenyt

Case: Zetes digitaliserer Dufrys lagerproces for at opnå nøjagtig synlighed i realtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zetes er blevet valgt af Dufry, den førende rejseforhandler til, at forbedre synligheden og nøjagtigheden af deres lagerprocesser på tværs af deres World Duty Free-forretning i Storbritannien.

Ved at opgradere deres ZetesAthena-løsning, vil Dufry få større kontrol over deres lageropgørelser og få adgang til realtidsdata på tværs af hele deres britiske netværk.

Som verdens førende rejsedetailhandler med 2,5 milliarder potentielle kunder globalt set, er Dufry førende på det britiske marked for rejsedetailhandel, og sælger et enestående udvalg af premiumprodukter i 112 butikker på 43 forskellige steder under World Duty Free-brandet.

For at kunne følge med de krav, som moderne detailhandelsaktiviteter stiller, havde Dufry brug for en fleksibel løsning med øget automatisering for, at maksimere effektiviteten og nøjagtigheden i deres lageroptællingsprocesser. Dufry, der har samarbejdet med Zetes i over 10 år valgte, at implementere næste generation af ZetesAthena-løsningen på tværs af sine aktiviteter i Storbritannien.

Øget synlighed og automatisering

Dele af deres proces, som tidligere var mere manuelle, er nu automatiseret, hvilket eliminerer den tid og de omkostninger, der er forbundet med manuel optælling. Den fleksible løsning giver større synlighed for det administrative team, hvilket giver mulighed for tidlig problemdiagnostik og effektiv identifikation af uafsluttede optællinger. Denne højere grad af automatisering og synlighed vil føre til en reduktion i antallet af omlagte lagerrevisioner og unødvendige toldbetalinger, der opstår på grund af optællingsfejl.  Det vil også forbedre arbejds produktiviteten, idet teamet får mulighed for hurtigere optællinger af lagerbeholdninger.

Sideløbende med dette nye lagerrevisionssystem har Dufry forbedret forbindelsesmulighederne i butikkerne, så enhederne kan uploade lagerdata direkte til systemet under tællingen, hvilket fjerner flaskehalse og reducerer antallet af nødvendige enheder. Som en cloud-baseret løsning er ZetesAthena i stand til, at give realtidsadgang til resultaterne af lagerrevisionen fra ethvert sted og kan integreres direkte og problemfrit i Dufrys primære ERP-system. Med sin øgede nøjagtighed og realtidsrapporterings funktionaliteter giver løsningen Dufry bedre kontrol over deres lagerbeholdning og hjælper med, at eliminere synlighedshuller mellem det øjeblik, hvor varerne ankommer til butikken, og det øjeblik, hvor de sælges.

Andy Cunningham, Risk & Compliance Manager, udtalte på vegne af Dufrys World Duty Free-forretning: "Det er vigtigt, at maksimere effektiviteten for det vi forsøger, at opnå som virksomhed. Ved at arbejde sammen med Zetes kan vi indføre innovativ teknologi og løsninger, der gør det muligt for os, at øge produktiviteten, reducere fejl og få bedre adgang til vores data i realtid. Vi har arbejdet sammen med Zetes i mere end 10 år og ser frem til, at samarbejdet fortsætter med at vokse fremover.

Amir Harel, UK Country Manager, Zetes "Presset på detailhandlen har aldrig været større, og vi er glade for, at have hjulpet Dufry med at lette noget af presset på deres egen sektor ved at arbejde sammen med dem om at forbedre effektiviteten og give dem øget synlighed i deres aktiviteter i Storbritannien."

Tags: Zetes

Mere fra Zetes

Zetes

https://www.zetes.com/en

Zetes er en innovativ supply chain-teknologivirksomhed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for, at åbne op for et større potentiale gennem smidighed, synlighed og sporbarhed i kundernes tilknyttede supply chain. I mere end 30 år har vi været en betroet rådgiver for førende supply chain-virksomheder på tværs af EMEA. I 2017 blev vi en del…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere