19.08.2022  |  Lager & distribution

ZEBRA ZE511 og ZE521 labelprintere til automation etikettering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Modelopdatering af Zebras populære labelprinter units til indbygning i automatiske etiketteringsmaskiner. Blandt andet fås der nu 600 dpi printkvalitet, tophastigheden er øget kraftigt, printerne har touch-betjent farvedisplay, RFID-option findes nu også i 6" bredde og meget mere.

Med Zebra opdatering af indbygningsprinterne kan man nu direkte af modelnavnet afgøre, om det er en 4" bredde printer (ZE511) eller en 6" bredde printer (ZE521). Ellers kendes de nye printere let på deres 4,3" Touch-display, der er en såkaldt resistent touch screen. Det betyder at brugeren kan navigere i printerens menuer med handske på.

600 dpi printkvalitet kan nu fås til ZE511 modellen og det vil især blive værdsat i medicinal- og pharmaceutisk industri, hvor meget produktinformation skal præsenteres på begrænset plads.

I den modsatte ende af skalaen kan en ZE511 i 203 dpi udgaven præstere helt op til 457 mm (18") printning pr. sekund på thermodirekt materale (dvs. printning uden farvebånd).

Som noget nyt accepterer ZE511 og ZE521 både udadrullet og indadrullet thermo transfer farvebånd.

PTA-medarbejderen vil værdsætte at printhoveder kan udskiftes på få minutter uden brug af værktøj. Fremtræksvalserne er ligeledes lette at udskifte.

Læs mere om Zebra ZE511 og ZE521 printerne på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere