17.03.2023  |  Lager & distribution

WMS-udbyder får ny kapital og er klar til vækst

Peak Systems i Støvring offentliggør, at IT- og logistikvirksomheden får en væsentlig kapital-tilførsel. Investeringen skal bruges til vinde større markedsandele både i ind- og udland.

Peak Systems blev stiftet i foråret 2021, og har på kun to år etableret sig med markedets mest innovative, brede og dybe digitale lagerstyringssystem, PeakWMS. De første to år er brugt til at vinde de første kunder og konsolidere platformen. Kundetilgangen har været i høj vækst siden starten, og kunderne er yderst tilfredse med den effektive lagerstyring, som de opnår med PeakWMS.

Peak Systems er nu klar til at accelerere væksten, og kapitaltilførslen fra investor skal derfor primært anvendes på markedsføring i ind- og udland, samt at gøre det endnu lettere for de mange kommende kunder at tage systemet i brug.

eCom-serieinvestor Martin Gjødvad har fået øje på Peak Systems store vækstpotentiale, og træder nu til med en større kapitaltilførsel.

”Fra første gang jeg så systemet og mødte teamet bag PeakWMS, var jeg solgt. Det er helt vildt, hvad det team har fået udrettet på så kort tid. De er både eksperter på intern logistik og på agil og brugerinddragende softwareudvikling, og denne unikke kombination forstår de at udnytte til fulde. Og med den både brede og dybe funktionalitet i PeakWMS, så sætter Peak Systems helt nye standarder i markedet for lagerstyring, som ikke er set før. Jeg er overbevist om, at PeakWMS meget hurtigt bliver det førende digitale lagersystem på markedet. At de også er nogle gode folk at arbejde sammen med, er heller ikke uvæsentligt for min beslutning om at investere i Peak Systems”, siger Martin Gjødvad.

Investeringen i Peak Systems er et godt match til Martin Gjødvads eCom investeringsprofil:

”Investeringen i Peak Systems er også et strategisk valg for mig. På det seneste har jeg investeret i flere virksomheder i eCom-markedet, og dermed er der en rød tråd mellem de virksomheder, som jeg involverer mig i. Peak Systems passer derfor perfekt ind i min investeringsprofil”.
Martin Gjødvad har tidligere investeret i eCom virksomheder som blandt andet TheWhiteBox, House of e-commerce og AlphaGlobal.

Læs også: Logistikvirksomhed har succes og udvider robotlager igen

Michael Bobach, administrerende direktør i Peak Systems siger:

”Vi er utroligt glade for, at Martin Gjødvad har valgt at investere i Peak Systems. Det er for det første en blåstempling af os som virksomhed og vores produkt, PeakWMS. For det andet muliggør investeringen at vores ambition om ekspansiv vækst kan realiseres hurtigt. Målet med vækststrategien er, at vi skal vinde markedsandele med PeakWMS og derigennem sikre, at endnu flere kunder oplever, at de opnår værdi på bundlinjen ved at optimere deres lagerstyring. Vi hjælper kort fortalt kunden med at styrke forretningen ved at forandre lagerfunktion fra at være et costcenter til at blive et kraftcenter. Som en af vores kunder udtrykker det, så er PeakWMS blevet fundamentet for hans forretning”.

Investeringen skal også anvendes til at gøre det endnu enklere og nemmere for kommende kunder selv at implementere PeakWMS:
”Allerede nu er vi nået langt og mange kunder kan nu onboarde sig selv igennem tre enkle trin. Den proces skal vi have optimeret, så endnu flere virksomheder oplever, hvor enkelt det er at indføre PeakWMS som deres lagerstyringssystem”.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere