15.05.2018  |  Lager & distribution

Case: Weleda gjorde deres lager i Holland til et effektivt lager ved hjælp af Mobile WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Weleda begyndte at undersøge WMS-markedet i 2011. ”Vi ønskede en lagerstyringsløsning som kunne bruge scannere på vores lager, så vi bedre kunne holde styr på vores modtagelse-, læg-på-lager- og plukorder,” siger Onno Rietveld, IT chef hos Weleda.

”Målet for os var, at gøre tingene hurtigere, lave færre fejl og spare tid.” Weleda havde nogle forventninger til hvor meget tid de kunne spare. ”Jeg tror vi får en hurtig ROI. De mange timer vi brugte på ineffektivt arbejde før implementeringen af Mobile WMS-løsningen fra Tasklet Factory gav ingen værdi for virksomheden,” siger Onno. Desuden skal de ikke længere arbejde med papir hos Weleda.

Udfordringen

Før implementeringen af WMS-løsningen fra Tasklet Factory overvejede vi også andre udbydere af WMS-løsninger. Men det var kun WMS-løsningen fra Tasklet Factory, som var 100% integreret med vores ERP-system,” siger Onna. ”Så kunne vi få vores NAV-partner HB Software til at implementere løsningen. WMS-løsningen var næsten klar – vi havde ikke brug for tilpasninger, og Tasklet Factorys løsningen er en løsning som fungerer direkte ud af boksen, og det er vi meget tilfredse med.”

Resultatet

For Weleda betød Mobile WMS-løsningen færre fejl. Medarbejderne kan udføre mere arbejde med det samme antal medarbejdere. ”Hos Weleda arbejder vi med LOT-numre, og med denne scanningsløsning har vi reduceret antallet af fejl en hel del.”

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and Operations

Mød flere tilfredse kunder her: http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra Tasklet Factory

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

Hos Tasklet Factory er vores primære fokusområde udvikling af vores Mobile WMS løsning. Vores applikation til Microsoft Dynamics 365 FO/AX og Dynamics 365 BC/NAV bruges af kunder over hele verden og har været på markedet siden 2008. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres arbejdsprocesser på lageret og skaber værdi ved at levere d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere