18.02.2015  |  Lager & distribution

Webshop

Indhold fra partner Hvad er dette?

Logistikkoncept viser endnu engang stærke resultater

I 2013 tog Nicehair.dk skridtet fra traditionelt lager til en højeffektiv lagerautomatløsning fra Kardex Remstar. Nu blot halvandet år senere har Nicehair.dk valgt at udvide systemet med 40 %.

”Kardex løsningen har vist sig at være ekstremt effektivt og driftsikkert, hvor vi sparer mange penge hver måned, og som har gjort os endnu mere konkurrencedygtige” fortæller Lasse Andersen fra Nicehair.dk. En operatør plukker mellem 300 – 400 linjer i timen, hvilket er 3 gange hurtigere end tidligere, og systemet er designet, så der kan anvendes det personale, der er påkrævet til et givent aktivitetsniveau.

”Vi har netop slået ny rekord med 15.000 plukkelinjer på én dag, og systemet gør, at vi kan følge med” fortsætter Lasse Andersen.

Men det er ikke kun hastigheden der er interessant. Kardex løsningen er ekstrem kompakt, hvorved Nicehair.dk har reduceret lagerpladsen med 60 – 70 %. ”Tiden var kommet til, at vi skulle udvide forretningen yderligere, så vi har netop udvidet systemet med ca. 40 %” slutter Lasse Andersen.

Hvis du vil læse mere om systemet eller se det i drift, kan du klikke på følgende link:  http://www.kardex-remstar.dk/dk/loesninger/webshops.html

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex.com

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere