30.10.2018  |  IT

Webinar: Nye og større udfordringer ved planlægning af affaldsindsamling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt webinar for kommuner, affaldsselskaber og affaldstransportører afholdes i slutningen af november: De senere års stigning i genanvendelse af affald betyder også højere krav til sortering, sporing og kvalitetssikring af affaldsfraktionerne.

Webinar: Torsdag d. 29. november kl. 13.00

TILMELD DIG HER

*Dette webinar afholdes på skandinavisk.

De senere års stigning i genanvendelse af affald betyder også højere krav til sortering, sporing og kvalitetssikring af affaldsfraktionerne.

Det betyder for kommunerne, at der er flere afhentninger med forskellige besøgsfrekvenser hos borgerne. Det stiller større krav til kommunernes optimering og planlægning af indsamlingsruterne.

Udviklingen betyder også, at der på genbrugsstationerne og hos virksomhederne er behov for flere containere og affaldsbeholdere, hvilket igen kræver mere dynamik i forhold til planlægning og styring af tømningerne.

AMCS’ intelligente ruteoptimering har vist sig at hjælpe kommuner, affaldsselskaber og transportører med at reducere tiden brugt på transportplanlægning, eksekvering og opfølgning med 20-50%.

Systemet kan blandt andet:

  • Automatisk planlægge og optimere komplekse indsamlings ruter med mange stop og forskellige fraktioner
  • Forudse hvornår det er optimalt at tømme maxicontainere og nedgravede løsninger
  • Optimere i realtid og holde en tæt kontakt mellem kontoret og chaufføren
  • Automatisk overvåge og følge op på uregelmæssigheder i driften

Den typiske værdi hos vores kunder:

  • 5-25% reduktion i antal kørte kilometer, køretid og CO2-udledning
  • 5-15% reduktion i antallet af køretøjer og / eller chaufførskift
  • 20-50% reduktion i tid brugt til planlægning, gennemførelse og opfølgning
  • Højere kundeservice niveau

Gå ikke glip af chancen for at lære mere om, hvordan I kan opnå højere kvalitet og spare omkostninger på affaldsindsamlingen.

TILMELD DIG HER

Spørgsmål

Har du spørgsmål til webinarerne eller kan du ikke deltage, men ønsker information om, hvad AMCS kan tilbyde af løsninger, er du velkommen til at kontakte Cecilie Hagelund, på tlf. +45 3163 8724 eller e-mail cecilie.hagelund@amcsgroup.com.

Mere fra AMCS

AMCS

http://www.amcsrouting.dk

AMCS er den førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til ruteplanlægning og transportoptimering med mere end 40 års erfaring. Vi hjælper over 1600 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservicen. Vores ERP-software og SaaS-løsninger leverer digital innovation til den fremvoksende cirkulær…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere