05.08.2020  |  Lager & distribution

Webinar - Hvordan du bedre kan få styr på din sæsonbetonet efterspørgsel efter COVID-19

Indhold fra partner Hvad er dette?

I maj afholdte vi et webinar om, hvordan du bedre kan få styr på din sæsonbetonet efterspørgsel efter COVID-19, hvor vi modtog en masse positiv respons. Derfor giver vi jer nu muligheden for at se det igen.

Med fokus på de udfordringer som mange virksomheder møder efter COVID-19, har vores dygtige konsulenter lavet en række tiltag for på bedst mulig måde at kunne dele ud af deres viden. I dette webinar vil vores konsulent afsløre, hvordan Slim4 kan være med til at håndtere de store efterspørgselsudsving efter COVID-19.
 

Med fokus på følgende punkter giver dette webinar dig gode tips til at hjælpe dig og dit team med at optimere din beholdning i løbet af denne turbulente tid:

  • Hvordan sæsonbetonet efterspørgsel beregnes inden for Slim4
  • Hvordan COVID-19 vil påvirke sæsonen
  • Muligheder for at opbygge en mere robust og sæsonbetonet efterspørgsel fremover

Se webinaret her!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere