25.05.2018  |  IT

VVS-grossist vinder e-guld igen

For femte gang har grossisten Brødrene Dahl vundet guld i digitale discipliner. Virksomheden er blevet kåret som Danmarksmester i omni-channel for sine evner til at kombinere fysiske butikker med en webshop.

For anden gang vinder Brødrene Dahl prisen for Årets Omni-channelvirksomhed ved e-handelsprisuddelingen. Grossisten har også vundet E-handelsprisen to gange og blev sidste år kåret som Årets B2B E-handelsvirksomhed.

Læs også: Tænk fremtiden med, når du investerer i et WMS

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Virksomheden modtager guld for sine evner til at få et stort butiksnet til at spille sammen med en webshop. En kombination, der skal sikre en god oplevelse for kunderne, uanset hvor og hvornår de handler hos grossisten.

”I bund og grund er det lige meget, om oplevelsen mellem kunde og leverandør er fysisk eller digital. Det er selve ordre-, købs- og leveringsoplevelsen, der er det vigtigste. Vi arbejder på, at man i fremtiden ikke skal tænke over, om det er et fysisk eller digitalt indkøb, man foretager. Det er blot en del af den hverdag man som kunde har, og vi som grossist skal sikre, at systemerne hænger sammen”, siger marketingchef i Brødrene Dahl, Bo Velling Theisen.

Danske butikskæder forsvinder
Mange virksomheder har store udfordringer med at få de fysiske og digitale salgskanaler til at hænge sammen.

En ny rapport fra Retail Institute Scandinavia, Kæder i dansk detailhandel 2018, viser, at butikskæderne har reduceret deres antal af butikker med sekst procent de seneste fire år, og at antallet af butikskæder er dykket med 10 procent i samme periode som følge af den hastigt voksende e-handel.

Brødrene Dahl har knækket koden 
I Brødrene Dahl ser situationen anderledes ud. Virksomheden ligger i front på den digitale bølge med sin prisvindende webshop, som er målrettet VVS-installatørerne. Online handel sikrer virksomheden 30 procent af omsætningen, og sideløbende driver Brødrene Dahl en butikskæde, der formåede at løfte butikssalget med 8,4 procent i 2017.

Nu gør grossisten klar til at åbne butik nummer 53 i Aarhus sidst på året. 

”Vi er en VVS-grossist, som har eksisteret i 150 år, og jeg er meget stolt over, at vi for femte gang er på sejrsskamlen ved E-handelsprisen. VVS-installatørerne er en faggruppe, der er meget langt fremme på det digitale, men vi må ikke glemme de fysiske butikker,” siger Bo Velling Theisen.

Læs også: Damco vil løfte returlogistikken i Kina

Han påpeger, at det er i vekslingen mellem de digitale muligheder og fremtidens butik, guldet ligger.

-JJK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere