06.04.2017  |  Lager & distribution

Virksomhed vil gøre små vognmænd mere konkurrencedygtige

Virksomheden NemLevering.dk ønsker, at mindre vognmænd går sammen og vinder store kontrakter. Dette skal lykkes på baggrund af en ny udbudsservice, der har til formål at hjælpe små vognmænd med at blive mere effektive.

Hos den danske virksomhed NemLevering.dk vil man gerne hjælpe mindre vognmænd med at blive mere konkurrencedygtige overfor de store på transportmarkedet.

Derfor har virksomheden netop lanceret en udbudsservice, der tilbyder flerårige logistik- og distributionskontrakter, fra 200.000 til millioner kroner per måned, til små og mellemstore vognmænd, hvis de går sammen i et samarbejde.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: De små vognmænd kører med størst overskud i transportbranchen

”Vi har udviklet en platform, som optimerer den ineffektivitet, som mange traditionelle virksomheder har i arbejdet med at udfylde og formidle kontrakter. Med vores nye udbudsservice har vi gjort det muligt for små vognmænd at få adgang til de store klienter i samarbejde med andre ligesindede”, siger Anibal Damiao, der er founder og CEO hos NemLevering.dk.

Ifølge ham vil samarbejdet give mellem 10 og 40 procent bedre satser for både chauffører og klienter, da opgaver som betalinger til chauffører, ruteplanlægning og håndtering af leveringsproblemer kan automatiseres i NemLevering.dk’s platform.

Alle transportvirksomheder kan deltage i udbudsservicen uanset størrelse og placering i forsyningskæden.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere