06.06.2014  |  Lager & distribution

Vigtig leverandør nyhed!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kardex Remstar køber Dansk Kontorteknik

Det er os en fornøjelse at kunne informere, at Kardex Remstar pr. 1. juni har købt Dansk Kontorteknik (betegnes DKT). Dansk Kontorteknik har i mere end 20 år været Kardex´s absolut foretrukne leverandør af service, vedligeholdelse og installation af Kardex lagerautomater og arkivsystemer, hvor DKT i tæt samarbejde med vores salgs- og softwareteam, servicerer de mere end 1.000 Kardex installationer, der dagligt er i drift i Danmark. Jan Hansen startede DKT tilbage i 1993, og har ønsket at sælge virksomheden, men Jan fortsætter som Field Service Manager i Kardex Remstar Danmark.

Kardex Remstar er én leverandør på både udvikling, salg, software samt service og support.

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex-remstar.dk

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere