06.10.2021  |  IT

Vi har stadig ledige pladser til TrueCommerces EDI & eCommerce konference

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi vil blot minde om, at vi i TrueCommerce afholder vores inspirationsdage den 26. og 28. oktober i hhv. Århus og København for alle med interesse i elektronisk samhandel og eCommerce.

Vi har et par ledige pladser tilbage i både Århus og København, så skynd dig at tilmelde dig.

Hovedtemaer
Online salg via Amazon og andre markedspladser, webshops og PIM: Dette er blevet en del af strategien for mange virksomheder, hvad enten de sælger B2B eller B2C.

I Århus kan du høre Sales and Marketing Director / Co-Owner Morten Bo Madsen fra Australian Bodycare fortælle om deres succes med at sælge via Amazon, og i København fortæller CEO Peter Wedelheim fra Nupo A/S, hvordan Nupo indtog det tyske marked via Amazon.

Dropshipping: Chief Business Development Officer Steen Kokholm fra Imerco fortæller om et spændende dropshipping-projekt med Imercos leverandører, herunder strategi, understøttelsen af et større sortiment og vækst samt key learnings fra projektet.

Nyt fra EDI- og digitaliseringsverden: Hos Kvik A/S har man startet en række digitaliseringsprojekter op – Head of IT Development Tom Bober Tønnersen fra Kvik fortæller om nogle af de overvejelser, der ligger bag investeringen i EDI & digitalisering.

TrueCommerce giver også en update på de seneste / kommende lovkrav til digital dokumentudveksling, som din virksomhed skal være opmærksom på, hvis I ønsker at handle med globale leverandører og kunder.  

Agenda & tilmelding

Århus
Dato: Tirsdag 26. oktober 2021 kl. 9.00-13.00
Sted: Smedien, Værkmestergade 7, 8000 Aarhus C

 Agenda & tilmelding

København
Dato: Torsdag 28. oktober 2021 kl. 9.00-13.00
Sted: Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 - 4, DK-1577 København V

 Agenda & tilmelding

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte marketingansvarlig Anita Waaben: anita.waaben@truecommerce.com. Vi håber på at se dig!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere