21.12.2018  |  Lager & distribution

Vestergaard Company A/S investerer i automation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kardex Remstar er glad for at kunne meddele, at Vestergaard Company A/S har investeret i 4 lagerautomater (Shuttle XP1000) til deres lager ved Roskilde.

Det automatiserede lagringssystem gør det muligt for Vestergaard Company A/S at opbevare et stort antal komponenter på et minimalt gulvareal (55 kvm). På dette areal vil der kunne indlagres hvad der svarer til over 600 kvm normale hylder og samtidig øge både effektiviteten og arbejdsmiljøet på lageret.

"Vi valgte at investere i Kardex maskiner, fordi de tilbød en høj kvalitet og samtidig opfyldte kravet om en kapacitet på op til 900 kg pr. hylde. Det matchede vores behov for automatisering perfekt" siger Klaus Steffensen, Supply Chain chef hos Vestergaard Company A/S.

Vestergaard Company A/S udvikler, producerer og servicerer lufthavnsudstyr baseret på avanceret teknologi. Med deres ”High End” produktlinje har Vestergaard Company A/S til formål at fortsætte og udvikle deres ”World Leading” standardt for kvalitet, funktionalitet og holdbarhed i Ground Support Equipment (GSE) industrien. Vestergaard Company`s produkter består primært af: De-icing trucks, Water/Vaste trucks og Vaskesystemer for fly.

>> Læs mere om Vestergaard Company

>> Læs mere om Kardex Remstar Shuttle XP 1000

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex-remstar.dk

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere