08.06.2021  |  Lager & distribution

Verkkokauppa.com bygger automatiseret citylager med Swisslog

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den finske e-handelsvirksomhed Verkkokauppa.com har valgt Swisslog til opførelsen af en AutoStore-løsning til håndtering af e-handelsvarer. Det robotiserede lager opføres i forbindelse med Verkkokauppa.coms megavarehus og lager på Busholmen i Finland.

– Vi leverer ca. 15.000 produkter pr. dag til kunder over hele Finland. I det seneste år er e-handelen vokset enormt, og med vores investering i automatisering vil vi kunne håndtere de øgede volumener med høj kundeservice, siger Panu Porkka, der er CEO hos Verkkokauppa.com.


Verkkokauppa.com blev grundlagt i 1992, og automationssatsningen er virksomhedens hidtil største investering. Når det nye anlæg står klar, vil det være forudsætningen for fortsat vækst og omkostningseffektivitet, samt en stærkere kundeoplevelse - takket være et bredere sortiment, højere tilgængelighed og hurtigere leverancer.


– Vores største konkurrencefordele er det store sortiment, kombineret med en effektiv distribution og en uovertruffen teknik. De fordele skal vi bibeholde og styrke, for også i fremtiden at kunne tilbyde markedets bedst mulige kundeoplevelse, siger Panu Porkka.


Opførelsen af det nye automatiserede lager starter i sommeren 2021 og forventes at stå færdigt i starten af næste år. Med automationen øger Verkkokauppa.com sin produktionseffektivitet og skaber herved kortere gennemløbstider og bedre produkttilgængelighed. AutoStore-løsningen består af 36 robotter med kapacitet til at plukke 1.000 artikler pr. time.


– Vi er utroligt glade og stolte over, at Verkkokauppa.com har valgt os som partner til sin lagerautomation. Virksomheden er en pionér på det finske e-handelsmarked, og har en stor og kompleks logistikvirksomhed, siger Christian Walby, der er salgschef for AutoStore hos Swisslog Norge.

Mere fra Swisslog

Swisslog

swisslog.com

Om Swisslog Logistics Automation Vi skaber fremtiden inden for intralogistik med robotter, datadrevne og fleksible automationsløsninger, der giver exceptionel værdi for vores kunder. Swisslog hjælper fremadtænkende virksomheder med at optimere deres lager og distributionscenter med fremtidens automatiserede løsninger og software. Vores integrerede tilbud omfatter…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere