04.09.2018  |  IT

Ved du om dit ERP-system er dødt?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har samlet tegnene du skal være opmærksom på, så du kan handle i tide.

Begræns ikke dine muligheder for videreudvikling af forretningen, ved at have et forældet ERP-system!

Men hvordan ved du om det er forældet?

Vi har samlet tegnene du skal være opmærksom på.

Hos Datacon har vi igennem mere end 30 år arbejdet med implementering af ERP-systemer i både små og store virksomheder, og derfor ved vi om nogle, hvor vigtigt det er at have et ERP-system, der passer til dit behov.

Vi har set mange tegn på systemer der begrænser virksomheder, i stedet for dét som ERP-systemer reelt er til for: At give virksomhederne det bedste værktøj til at drive deres forretning fremad.

Derfor har vi samlet de kendetegn, som du skal være opmærksom på, når du vurderer om dit ERP-system er forældet – og dermed er til fare for din forretning.

Et forældet ERP-system kan betyde langsomme og dyre processer, samt at du begrænser dine muligheder for videreudvikling af forretningen, og dermed taber konkurrenceevne.

Omvendt kan et dynamisk og moderne ERP-system betyde højere besparelser, højere effektivitet og fleksibilitet til at kunne følge med tidens teknologier og muligheder, der i sidste ende resulterer i en højere indtjening.

Du kan se tegnene på nedenstående link.

Hvornår er dit ERP-system dødt?

I tvivl om hvad du skal gøre herfra?

Hvis du har lyst til at inddrage en sparringspartner, når du skal vurdere om dit ERP-system er forældet, står vi altid til rådighed.

En opgradering vedrører fremtiden, ikke fortiden – og er en strategisk beslutning. Fortæl os om jeres fremtid, og vi skal fortælle om – eller snarere hvornår – I skal opgradere!

Ikke nok med, at du går glip af større besparelser, så mister du i værste fald endnu mere vækstpotentiale fremadrettet, hvis du ikke er i stand til at udnytte de forretningsmuligheder, et moderne ERP-system giver dig.

Kontakt os i dag enten via telefon eller e-mail, og lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for din virksomhed.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere