25.07.2019  |  Branchenyt

UPS kommer positivt ud af 2. kvartal

Pakkekoncernen UPS overstiger aktieforventningerne med 2,5 procent.

Den amerikanske pakkekoncern United Parcel Service (UPS) overrasker positivt med sit regnskab for andet kvartal, som sender aktien næsten 2,5 procent højere end forventet.

Læs også: UPS Freight Forwarding har de mest tilfredse og loyale kunder

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Pakkekoncernen kom ud af kvartalet med et justeret overskud per aktie på 13,1 kroner, der overgår de ventede 12,9 kroner per aktie, som analytikerne forudså, ifølge Bloomberg News.

”Vores transformationsinitiativer genererer større effektivitet på tværs af netværket, og når de kombineres med vores vækststrategier, opnåede UPS fortjenestestigning i alle segmenter”, siger David Abney, UPS's formand og CEO, og fortsætter:

”Vi annoncerede også en meget omfattende udrulning af nye produkter og tjenester som eksempelvis UPS My Choice for Business, udvidede UPS Access Points og UPS Worldwide Economy til små- og mellemstore virksomheder, alle designet til at generere yderligere profitabel vækst”.

Virksomhedens omsætningen landede på 120,5 milliarder kroner, og også det var akkurat højere end analytikerestimatet på 129,3 milliarder kroner.

Læs også: UPS vil styrke kvindelige iværksættere i den globale handel

For hele 2019 fastholder UPS forventningerne om et resultat per aktie på 49,8-51,88 kroner.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere