Uni-Troll Europe ApS

www.uni-troll.com

Branche/Sektor:

Lagerindretning, Materialehåndtering + intern transport

Om

UNI-TROLL er et helt nyt koncept med globale ambitioner. Vores vision er at revolutionere den internationale varedistribution med moderne universelle trolleys og kundetilpassede pool-ordninger baseret på deleøkonomi.UNI-TROLL trolleys er designet iht. de gængse ISO-modulmål som allerede anvendes i logistikbranchen. Vores trolleys kan håndteres med robot og AGV, og kan køres færdigpakkede direkte f… Læs mere  

Om

UNI-TROLL er et helt nyt koncept med globale ambitioner. Vores vision er at revolutionere den internationale varedistribution med moderne universelle trolleys og kundetilpassede pool-ordninger baseret på deleøkonomi.
UNI-TROLL trolleys er designet iht. de gængse ISO-modulmål som allerede anvendes i logistikbranchen. Vores trolleys kan håndteres med robot og AGV, og kan køres færdigpakkede direkte fra producenten og ind i butikken, og erstatter dermed dyre og miljøbelastende engangsemballager og display-løsninger.
UNI-TROLL trolleys kan stables, så de udnytter pladsen optimalt, hvad enten det er i butikslokalet, på lageret eller under transport. Ved tom transport eller opbevaring kan vores trolleys adskilles og komprimeres, så de optager et minimum af dyr plads.
Hele UNI-TROLL konceptet er spundet sammen af et visionært princip om cirkulær økonomi og pay-per-use i pool-selskaber med fælles ejerskab. Vi synes at det giver god mening for miljøet, og tilfører samtidig maksimal værdi til din forretning. Vil du være med?

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere