24.02.2020  |  IT

Ukuelig bærbar computer bliver ekstremt sikker

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panasonics TOUGHBOOK 55 er født til at modstå slag og ekstreme temperaturer, og nu tilbyder den også markedsførende beskyttelse mod cybertrusler og hackere.

Du skal gøre en ihærdig indsats digitalt og fysisk, hvis du vil tage livet af Panasonics TOUGHBOOK 55. Den bærbare computer, der er i kategorien semirobust, har et slidstærkt magnesium-kabinet og er nu en del af den sikreste klasse af Windows-computere kaldet Secured-core PC[1].

Dén titel tilfalder kun computere, hvor hardware, firmware, software og identitetsbeskyttelse er integreret fra fabrikken. Computeren kan således boote sikkert, beskytte mod sårbarheder i firmware og skærme kritiske dele af Windows mod angreb. Du får med andre ord den ideelle beskyttelse fra du tænder, til du slukker TOUGHBOOK 55.

”I takt med at cyberangreb og trusler bliver mere sofistikerede, leder kunder efter nye løsninger for en højere grad af sikkerhed,” siger Luca Legnani, europæisk marketing manager hos Panasonic Mobile Business Solutions. ”Det er særligt vigtigt i organisationer og for medarbejdere, som dagligt håndterer følsomme oplysninger – tænk for eksempel på beredskabstjenester,” siger Luca Legnani.

Med markedsførende sikkerhed og en let – og dog hårdfør – fysik kan TOUGHBOOK 55 radikalt forbedre både arbejdsfleksibilitet og produktivitet for at sikre et maksimalt investeringsafkast for virksomheden.

Én computer til alle behov

Foruden et stærkt værn mod cybertrusler kan du skræddersy en TOUGHBOOK til dine og din virksomheds krav – og for første gang kan du gøre det på farten. Både når det gælder sikkerhed og ydelse. Den kan rumme trådløs smartkortlæser, fingeraftrykslæser og et webkamera til ansigtsgenkendelse med Windows Hello.

Nøglen er Universal Bay, som gør det muligt på få sekunder at tilføje og udskifte ekstraudstyr som et sekundært lager eller et optisk drev. Du kan også tilføje et ekstra batteri, hvis de 20 timer[2], som det eksisterende batteri kan holde op til, ikke er nok. TOUGHBOOK 55 kommer kort sagt i konfigurationer, som kan tilfredsstille ethvert behov.

Standardudgaven byder på en 8. generations Intel Core i5 vPro Processor, 8 GB hukommelse og en SSD på 256 GB. Dén version vejer 2,08 kg og måler 32,8 mm i tykkelse, og du kan nemt bære den med overalt ved hjælp af håndtaget, som er indbygget i den robuste magnesium-skal.

Det gør TOUGHBOOK 55 i stand til at modstå temperaturer fra -29 til 60 grader celcius og overleve vandstænk, støv (IP53-certificering) og fald på op til 91 cm[3].

Priser og tilgængelighed

TOUGHBOOK 55 er en gedigen opgradering i forhold til forgængeren TOUGHBOOK 54. Den nye model er mere fleksibel, hurtigere, stærkere og sikrere, men den kan stadig kombineres med forgængerens udstyr som Vehicle Dock og Desktop Port Replicators.

Priserne for TOUGHBOOK 55 med secured core starter ved 1.988€.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere