16.03.2021  |  IT

TrueCommerce Managed Service tager kompleksiteten ud af EDI

Indhold fra partner Hvad er dette?

TrueCommerces EDI giver dig en hurtigere og mere effektiv elektronisk udveksling af dine forretningsdokumenter med dine samhandelspartnere i Danmark og udlandet.

TrueCommerce tager kompleksiteten ud af EDI. TrueCommerce tilbyder at overvåge og vedligeholde din løsning for dig, bidrager med løbende sparring, og indgår som en del af dit team. Således kan du fokusere på din kerneforretning.

TrueCommerces EDI-løsning leveres som en Managed Service, der er inddelt i tre serviceniveauer. Dette gør det nemt for dig at få et overblik over, hvilken funktionalitet og service, der er omfattet af dit abonnement.

Se TrueCommerces video om Managed Service her, og læs mere i dette datasheet.

Tilmeld dig vores gratis webinar: Introduktion til EDI & TrueCommerce Managed Service.
Webinaret giver dig en gennemgang af, hvad EDI er, hvordan det fungerer, og hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge leverandør.

Klik her for at tilmelde dig

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere