21.01.2019  |  Branchenyt

Toyota Material Handling får tildelt guld-certifikat af EcoVadis

Indhold fra partner Hvad er dette?

For femte gang er Toyota Material Handling Europe blevet tilkendt EcoVadis’ guld-certifikat for bæredygtighed. Virksomheden er den første – og stadig den eneste i industrien – der har opnået dette niveau.

Certifikatet anerkender virksomheder, der er dedikeret til transparens, når det kommer til at måle og harmonisere deres præstation på tværs af alle enheder på EcoVadis’ platform.

EcoVadis gør det nemmere for vores kunder at sammenligne os med andre leverandører. Og i disse tider, hvor bæredygtighedsaspektet er blevet endnu vigtigere for udvælgelse af leverandører for mange virksomheder, er denne bedømmelse vigtig for os,” siger Carina Strömberg, Sustainability Controller hos TMHE. ”Guld-certifikatet anerkender vores indsats for at være mere transparente, især i områder som HR og compliance. Vi har forbedret vores totale score fra 72 til 76 ud af 100 point, og har især gjort fremskridt indenfor arbejds- og menneskerettigheder.” Ecovadis rangerer Toyota Material Handling i top 5 % af alle de globale virksomheder der deltager i denne vurdering.

TMHE, der blev evalueret første gang på gruppeniveau af EcoVadis i 2012, var de første i industrien til at modtage guld. Siden da har Toyota udvidet deres årlige vurderinger til 26 selskaber og i 2017 blev vores fire europæiske fabrikker, 21 nationale salgsselskaber og gruppen som helhed evalueret og tildelt 11 guld-, 13 sølv- og to bronze-certifikater.

EcoVadis gør det lettere for virksomheder at handle med Toyota. Den omfattende platform, samt den årlige reevaluering af alle Toyota Material Handlings selskaber, giver nemt adgang til resultatrapporter, der dækker 150 forskellige indkøbskategorier – fra miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. EcoVadis giver en lettilgængelig oversigt over bæredygtighedsrangering og evaluering, og er brugt af ledende multinationale virksomheder og over 40.000 af deres værdikæde partnere på tværs af 120 lande.

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores k…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere