29.10.2020  |  Planlægning

Toldstyrelsen hjælper virksomheder forud for Brexit

Den britiske overgangsordning, før landet endeligt forlader EU, synger på sidste vers. Hvad, der sker efter 31. december, er endnu ikke helt sikkert, men Toldstyrelsen vil så vidt muligt hjælpe danske virksomheder med at navigere i de nye toldprocedurer. Derfor afholder de webinarer i november.

Toldstyrelsen vil afhjælpe kaos hos danske virksomheder, når Brexit går igennem efter nytår. Storbritannien forlader nemlig den Europæiske Union d. 31. december, og det skal de danske virksomheder være klædt ordentligt på til. Derfor afholder Toldstyrelsen to webinarer i november.

Webinarerne skal være for de virksomheder, der dagligt handler med Storbritannien, men som mangler kendskab til toldprocedurerne, de skal følge næste år. Til webinaret kan de alt fra at få hjælp til at betale deres told til indblik i de seneste udviklinger omkring Brexit. Det er nemlig muligt selv at stille spørgsmål undervejs, ligesom virksomhederne kan få kontakt med Toldstyrelsens egne toldvejledere.

Læs også: Fælles europæisk e-toldsystem bliver taget i brug i flere lande

”Som virksomhed kan det være svært at gennemskue de toldmæssige konsekvenser af Brexit, og derfor står vi klar i Toldstyrelsen til at hjælpe med at få styr på, hvad man som virksomhed skal være opmærksom på”, siger kontorchef i Toldstyrelsen, Henrik Pagh Kold.

Brexit-webinarerne varer cirka en time og finder sted torsdag d. 5. november og onsdag d. 18. november. Deltagelse i webinaret kan ske via både pc, tablet eller mobil. 

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere