20.10.2021  |  Produktion

Technicon og Nordelektro vil automatisere industriens CNC-maskiner

Nyt teknisk partnerskab udfylder et hul i markedet for CNC-automation.

De første automationsløsninger af CNC-maskiner er allerede udviklet og installeret i et teknisk partnerskab mellem Technicon og Nordelektro.

”Potentialet er kæmpestort i industrien, især fordi produktiviteten kan styrkes, og fordi der er en stigende mangel på faglært arbejdskraft. Mere automation kan sikre, at metalvirksomhederne bruger ressourcerne på en mere værdiskabende måde”, siger Channel Sales Manager, Henrik Christensen, fra Technicon.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Også salgschef, Jesper Storm Simonsen, fra Nordelektro ser et stort potentiale i samarbejdet.

Standardiseret koncept

Partnerskabet mellem Technicon og Nordelektro har udviklet sig gennem et års tid, og de to parter har nu et standardiseret installationskoncept.  

”Det har været målet at få et standardiseret koncept, som gør processen stabil og robust. Vi bruger en standardiseret signaludveksling og de samme typer af stik”, fortæller Henrik Christensen.  

Konceptet giver kunderne en plug-in-løsning, der også gør, at cobots nemt og enkelt kan flyttes mellem CNC-maskinerne. Det øger fleksibiliteten, reducerer omstillingstiden og sikrer en kortere tilbagebetalingstid på investeringen, fordi maskinernes kapacitet udnyttes bedre. 

-CH

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere