26.06.2018  |  Branchenyt

Tasklet Factorys 10 års jubilæum fejret ombord på sejlskibet Gulden Leeuw

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tasklet Factory kunne for nylig fejre 10 års jubilæum. Det blev fejret ombord på det smukke hollandske sejlskib Gulden Leeuw, fredag den 15. juni.

For 10 år siden blev den første version af Mobile WMS taget i brug hos sygehusapoteket i Aalborg. Efterfølgende er det gået stærkt og løsningen anvendes nu af flere end 400 kunder verden over. Løsningen er implementeret i mange forskellige industrier herunder detail, engros, produktion, sundhedsvæsen, distribution samt fødevareindustrien. 

Jubilæet blev fejret af Tasklet Factorys forretningsforbindelser, kollegaer og familie. 

Vi vil gerne sige 1000 tak for opmærksomheden og de mange fine gaver.

Om Tasklet Factory Mobil WMS

Mobile WMS er en mobil lagerscannerløsning, til Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central og  AX/365 Finance and Operation, som integreres direkte med ERP-systemets standardfunktioner. Løsningen er udstyret med en intuitiv grafisk bruger som er nem at bruge og kan konfigureres i forhold til den enkelte medarbejdes behov.

De centrale arbejdsprocesser kan udføres uden netværksforbindelse. Resultatet er en stabil løsning med stor ydeevne.

Mobile WMS løsningen sælges, implementeres og supporteres gennem vores globale netværk af Microsoft Dynamics partnere. 

Lager scannerløsningen understøtter alle tænkelige lagerfunktioner fra varemodtagelse, læg-på-lager, pluk, flytning, optælling, find-vare, placeringsindhold, varekrydsreference, juster-antal samt mange flere.

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV & Dynamics 365 for Operations / Dynamics AX.

Mere fra Tasklet Factory

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

Hos Tasklet Factory er vores primære fokusområde udvikling af vores Mobile WMS løsning. Vores applikation til Microsoft Dynamics 365 FO/AX og Dynamics 365 BC/NAV bruges af kunder over hele verden og har været på markedet siden 2008. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres arbejdsprocesser på lageret og skaber værdi ved at levere d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere