01.09.2021  |  Planlægning

Styrk hjertet i produktionen – kom på kursus i produktionsstyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mangler du viden om produktionsstyring- og planlægning? Deltag på kurset og få succes med din produktionsplanlægning. Det øger væksten og konkurrenceevnen.

Viden om produktionsstyring- og planlægning er afgørende for om du kan få det optimale ud af dine ressourcer. Samtidig giver god planlægning det nødvendige overblik, for at din virksomhed kan producere effektivt og profitabelt, og det er derfor alfa og omega at planlæggerne er godt klædt på og både har de nødvendige kompetencer og redskaber, der skal til for at sikre en optimal produktionsplanlægning- og styring. Det er essentielt i forhold til at kunne takle hurtige skift, det giver bedre kundeservice og produktivitet. Det kan betyde markante forbedringer på både top- og bundlinje. Og så giver det en vigtig strategisk konkurrencefordel, som er afgørende for om en virksomhed kan klare sig i et globalt, konkurrencepræget marked.

På vores kursus i produktionsstyring lærer du at håndtere afvigelser og handle på solid viden om muligheder og konsekvenser samt følge din produktion trin for trin og hurtigt se, hvad der vil ske, hvis produktionen omstilles, skaleres op eller ned, eller en ny ordre pludselig skal presses ind. Vi kommer blandt andet omkring beregning af gennemløbstid og spild, optimal ressource- og medarbejderudnyttelse, øvelser i planlægningsprincipper, sikring af høj leveringssikkerhed, cases fra industrien og meget mere.

Kurset, der er uafhængigt af, hvilket planlægningssystem du anvender og er relevant for alle med ansvar for produktionsplanlægning- og styring, afholdes af eksterne undervisere fra SDU, der til daglig underviser i produktionsstyring- og planlægning, og som også har solid praktisk erfaring med industrien.

Se mere om kurset og hvordan du tilmelder dig her.

Tags: ROB-EX A/S

Mere fra ROB-EX A/S

ROB-EX A/S

https://rob-ex.com/

IT virksomhed med internationalt perspektiv ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi har siden 1999 udviklet softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning til en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder. Vi er en international virksomhed og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Et visuelt planl…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere