ROB-EX A/S

rob-ex.com/

Branche/Sektor:

IT til produktionsoptimering, Kompetenceudvikling + uddannelse, Konsulentvirksomhed, Målstyring, planlægning + BI (Business Intelligence), WMS + it til lageroptimering

Om

ROB-EX Produktionsplanlægning hjælper produktionsvirksomheder med at opnå forbedringer i planlægningen.

It-virksomhed med internationalt perspektiv

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Vi er en internationa…

Læs mere  

Om

ROB-EX Produktionsplanlægning hjælper produktionsvirksomheder med at opnå forbedringer i planlægningen.

It-virksomhed med internationalt perspektiv

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Vi er en international virksomhed og sælger vores løsninger gennem partnere i mange lande.

Vi har produktionsplanlægning i blodet

ROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler – et digitalt og visuelt planlægningsværktøj til produktionsplanlægning i industrien.

Vi har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Siden 1999 har vi udviklet softwareløsningen ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning i en lang række industri- og fremstillingsvirksomheder.

Et visuelt planlægningsværktøj

Med afsæt i vores omfattende erfaring inden for styring af produktion i alle typer brancher har vi skabt et brugervenligt, visuelt og effektivt produktionsplanlægningsværktøj – selvfølgelig med integration til alle ERP-systemer. ROB-EX anvendes i dag i mange brancher og i mange lande.

Produktionsplanlægningsværktøj til slutbrugere i industrien

ROB-EX sælger og leverer ROB-EX Scheduler direkte til slutbrugere i industrien – emne-produktion, proces-produktion og projekt-produktion og arbejder sammen med en række partnere og distributører i ind- og udland. I Danmark leverer vore konsulenter i Odense løsninger over hele landet.

ROB-EX er software til finplanlægning, som er udviklet på baggrund af universelle planlægningsbegreber og praktisk knowhow. Fordi det er standard software, betyder det for dig som kunde, at du får et billigere produkt, og du har stadig mulighed for at konfigurere og tilpasse løsningen, så den dækker dine krav og behov. 

Interaktivt Gantt-diagram

ROB-EX er baseret på et interaktivt Gantt diagram, og programmet kan tilpasses din planlægningsopgave. Du kan se og redigere produktionsplanen, og prøve dig frem med forskellige scenarier for at finde den bedste plan. 

 

Derudover tilbyder vi support, adgang til opdateringer, undervisning og hjælp gennem hele processen fra behovsafklaring til den kørende løsning.

Kontaktpersoner

Malene Andersen

Sales Coordinator

Hans Jørgen Lynggaard

Direktør

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere