Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Tidlige corona-tiltag holdt hjulene i gang hos DACHSER

Hos DACHSER Denmark i Hvidovre betød coronapandemiens indtog for et år siden store omvæltninger. Men tiltag og restriktioner blev hurtigt vedtaget – og det har sikret, at forretningen stadig kører.

Strategi & ledelse

Søger du sparring til dit arbejde med informationssikkerhed?

Hos Bureau Veritas har vi gennem mange år organiseret netværksgrupper, hvor virksomheder på tværs af brancher samles og deler inspiration og faglig sparring inden for eksempelvis kvalitetsledelse, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Har din virksomhed store og kostbare fysiske anlægsaktiver?

Flere og flere virksomheder med store anlægsaktiver implementerer ISO 55001:2014 standarden

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

SCM Agendaen #7– Supply Chain Resilience med fokus på små og mellemstore virksomheder

Supply Chain Resilience er som følge af COVID-19 pandemien blevet højaktuelt. Det er let at være bagklog – men pandemien bør give anledning til refleksion med henblik på at blive bedre rustet til forstyrrelser – eller disruptions. Hør en levende samtale om vigtigheden af supply chain resilience, der er optaget hos Ole Chokolade i Kolding.

Strategi & ledelse

DSV hæver grønne ambitioner trods corona

Coronakrisen har udfordret DSV Panalpina i løbet af 2020. Men på trods af det har virksomheden ikke mindsket sit fokus på bæredygtighed. Nu hæver DSV ambitionerne for sine CO2-udledninger i 2030.

Strategi & ledelse

Bæredygtighed bliver centralt hos Topdanmark

Forsikringsselskabet Topdanmark tager nu den voksende klimabevidsthed til sig og forankrer CSR og bæredygtighed i deres forretningsmodel.

Strategi & ledelse

Design din forsyningskæde efter kundernes adfærd

Overskriften lyder måske som en selvfølge, men det er det langt fra. I hvert fald hvis man spørger John Gattorna, som har været med i SCM og logistik siden midt 70’erne. Han mener, at de fleste supply chains er designet som one-size-fits-all og med et inside-out perspektiv. Og det er ikke godt.

Strategi & ledelse

Fem ting virksomheder skal være opmærksomme på efter Brexit

Brexit påvirker både handels- og logistikløsninger for et betydeligt antal danske virksomheder. Mange kender eller forstår endnu ikke helt de nye regler og implikationer. Her er fem gode råd til at komme i gang.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Landbrugsstyrelsen: Fra politik til konkret handling

Læs hvordan Landbrugsstyrelsen, ved hjælp af agile værktøjer, fik ændret sine arbejdsgange og rutiner, så der nu er langt kortere fra politik til handling – til glæde for landmænd og øvrige kunder

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Klimarådets korte svar er ”nej"

Klimarådets har i dag udgivet sin årlige statusrapport, som ifølge Klimaloven skal vurdere spørgsmålet: Får den siddende regerings politiske initiativer os i mål med 70 procents reduktion i 2030?

Strategi & ledelse

Falck Ambulance DK vælger virksomhedstilpassede kurser

”Det har lettet forståelsen og tilgangen i forhold til de udfordringer eller spørgsmål, man måtte have i forbindelse med ISO-standarder og risikostyring."

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Indspark: Forsyningskædens vej mod nul klimabelastning

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere