Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Vil være pioner i vedvarende energi på faciliteter

Logicenters vil installere solceller på tværs af 800.000 m2 tagareal på selskabets logistikcentre. Det svarer til 133 fodboldbaner og er mere end en fordobling. Det er samtidig en indikation på, hvor høj prioriteret bæredygtighed har for erhvervslivet.

Strategi & ledelse

Tror på Norden som vækstområde

Den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist, Verdion, oplever stærk vækst på det nordiske marked og styrker nu vækstbetingelserne i sin nordiske forretning.

Strategi & ledelse

Lokal fabrik skaber høj forsyningssikkerhed og unik produktudvikling

Fokus på høj kvalitet, nedbringelse af CO2, lokal produktudvikling og stor forsyningssikkerhed. Det er nogle af de gevinster, som Schneider Electric opnår via deres fabrik ved Ringsted.

Strategi & ledelse

Høj grad af indflydelse giver større arbejdsglæde

Indflydelse i arbejdet har betydning for blandt andet medarbejdernes identitetsfølelse, deres opgaveløsning og deres oplevelse af stress. Det viser et omfattende forskningsprojekt, som netop er afsluttet med en række videnskabelige artikler og en dansksproget rapport.

Strategi & ledelse

Halvdelen af danske virksomheder tænker ikke over bæredygtighed når tablets går i stykker

Ifølge en spørgeskemaundersøgelse fra YouGov er det langt fra alle danske virksomheder, der interesserer sig for holdbarheden af virksomhedens elektronik.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Indspark: Supply Chain Resilience konference den 31. maj i Slagelse

Strategi & ledelse

IKEA forventer vækst og rykker tættere på kunderne

I et år med en usikker verdensøkonomi og en historisk høj inflation holder IKEA Danmark fast i en høj omsætning på 4,9 milliarder kroner. Samtidig er det lykkedes at flytte forretningen i en grønnere retning og tættere på danskerne.

Strategi & ledelse

Optimisme på eksportmarkedet spirer frem

Markante stigninger i de danske eksportvirksomheders forventninger til ordretilgangen i de kommende tre måneder kickstarter optimismen. Det viser kvartalets Eksportbarometer.

Strategi & ledelse

Månedens udfordring: Resiliens og bæredygtighed kræver stærke relationer

Forsynings- og leveringssikkerhed samt bæredygtighed kræver masser af data og avancerede digitale systemer. Men det kræver først og fremmest relationer og tillid. Synkronisering i forsyningskæden sker først helt rigtigt, når mennesker mødes og opbygger en fælles forståelse. Data gør det ikke alene, lyder det fra Mads Lind, Chr. Hansen.

Strategi & ledelse

Vækstkomet stiller skarpt på resiliens

Producent af totalløsninger til biogasopgradering og CO2-fangst vækster med mere end 100 procent om året. Det kræver styr på forsyningskæden, hvor den største udfordring er usikre forsyninger med lange leveringstider. De har derfor stillet skarpt på supply chain resilience sammen med Syddansk Universitet.

Strategi & ledelse

Tablets på danske arbejdspladser lever kun i to-tre år: ”Det er helt forkert”

En lang række danske virksomheder skifter deres elektronik ud for tidligt. Det viser en IT-undersøgelse fra YouGov.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Her er COO’ens top 5 færdigheder i 2023

Driftsdirektører, som på moderne management-dansk hedder COO eller CSCO, opnår stigende betydning for virksomheder. Men hvad skal de præcis være gode til, så de tilfører mest mulig værdi de kommende år. Det giver McKinsey & Company her sine bud på.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere