28.01.2015  |  Branchenyt

STILL er nomineret i fire kategorier til IFOY Awards

Den tyske truckproducent STILL har modtaget fire nomineringer til IFOY Awards 2015, der bliver uddelt på CeMAT-messen i maj.

Juryen bag IFOY Awards 2015, der kårer ’International Forklift Truck of the Year’ i fire forskellige kategorier, har indstillet den tyske truckproducent STILL i samtlige kategorier.

Læs også: Ny kraftkarl løfter seks paller ad gangen

Nomineringerne gælder STILLs RX 20, RX 60-80, FM-X trucks samt STILLs systemløsning til plasticfilm-producenten Kuraray Trosifols råvarelager.  

I ’Warehouse Trucks’-kategorien er det STILLs nye generation af reach trucks, FM-X, som er nomineret. Den har en lastekapacitet på 1-2,5 tons, hvor den største model kan løfte en palle på 1.000 kg. op til 13 meters højde.   

FM-X har desuden sat nye standarder med sit Active Load Stabilisation-system (ALS). Systemet minimerer effektivt de svingninger i truckens mast, der opstår ved løft i stor højde.    

I alt er der nomineret 14 trucks og løsninger fra fem forskellige producenter. De er, ud over STILL, Clark, Jungheinrich, Toyota Material Handling og Unicarriers.  

Vinderne af IFOY Awards bliver hædret 5. maj ved en gallaevent under CeMAT-messen i München.

- JKK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere